click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Advanced Search
Your search results

Caféer til salg

Er du på jagt efter en café til salg, der lever op til dine behov og krav? Så er du kommet til den rette platform. Restaurationssalg.dk er en platform, hvor vi skaber de bedste forudsætninger for enten at købe eller sælge en restauration. Vi fungerer som det professionelle bindeled mellem køber og sælger og har gjort det nemt for begge parter at komme trygt igennem handlen.

Du kan sortere i restaurationerne ved at vælge ”cafe”, samt vælge landsdel og type. De caféer, vi har til salg her på siden, kan deles op i tre typer: Køb, leje og forpagtning. Hvis du er i tvivl om, hvilken en type der passer bedst til din situation, tager vores dygtige mæglere gerne en snak med dig. Vi sidder klar på tlf. 31 17 44 11.

compare
Ny sag

Istedgade – København

595.000 kr.
103 m2
size
Kontakt nu
compare
Ny sag

Marielyst

895.000 kr.
341 m2
size
Kontakt nu
compare
Ny sag

Restaurant – Horsens

1.195.000 kr.
210 m2
size
Kontakt nu
June 2, 2022
compare
Ny sag

Sushi – Tønder

433.000 kr.
84 m2
size
Kontakt nu
May 18, 2022
compare
Ny sag

Værtshus Faaborg

150.000 kr.
97 m2
size
Kontakt nu
May 13, 2022
compare
Ny sag

Rungsted Havn

1.295.000 kr.
90 m2
size
Kontakt nu
May 12, 2022

Få opfyldt drømmen om en café med Restaurationssalg.dk som samarbejdspartner

Mange kan nok genkende drømmen om at åbne sin egen café. Det kan være en drøm, der altid har ligget i baghovedet, men som aldrig har fået lov til at blive realiseret. For andre er det trangen til at foretage et karriereskift og tage en helt anden retning, der kickstarter idéen med at eje en café.

Hvad end der er tilfældet, er du kommet til det rigtige sted, hvis du søger en café til salg. Her på siden har du mulighed for at få en masse inspiration, der kan hjælpe dig med at indsnævre fokusset. Tag et kig blandt vores unikke og spændende enheder, der repræsenterer noget for enhver smag. Du finder caféer fordelt over hele landet med forskellige koncepter.

Er du derimod typen, der er meget målrettet og allerede har et klart billede af, hvilke behov restaurationen skal opfylde, kan vi også hjælpe dig. Hvis du kontakter os og beskriver, hvad du er på udkig efter i en café, vil vi bruge vores netværk til at finde den helt rette sag.

Vi har skuffesager for over 150 millioner, og vi får hyppigt nye sager ind ad døren. Hvis vi ved, hvad du leder efter, kontakter vi dig, når en café, der opfylder kravene, lander hos os. Du kan også vælge at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her modtager du opdateringer på de nye sager, vi modtager. På den måde er du sikker på ikke at misse det, hvis din drømmecafé skulle blive sat til salg.

Hos Restaurationssalg.dk vil vi gerne gøre det nemt for dig at finde de helt rette lokaler, der passer til dine behov og krav. Kort sagt vil vi gerne agere samarbejdspartner, der hjælper dig med at opfylde din drøm.

Vi bistår med korrekt rådgivning, således at du er sikker på at få en tryg og god start på dit caféeventyr. Vores mange år i kokke- og restaurationsbranchen har medført, at vi har den fornødne viden til branchen, som kommer dig til gode som kunde.

Det får du, når du vælger Restaurationssalg.dk:

  • Mest unikke og attraktive enheder til salg i Danmark
  • Vi tilbyder hjælp til finansiering via vores samarbejdspartnere
  • Skuffesager for over 150 millioner
  • Største branchenetværk, hvorfor vi hurtigt kan finde den rigtige køber/sælger

Compare