click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
Advanced Search

Værtshus – Jagtvej

Ny pris 675.000 kr.
jagtvej 177, ,
add to favorites

Rasmus Michaelsen

Phone:27140163
Email:rm@restaurationssalg.dk

Contact Me

Få yderligere information

Tilmeld mig jeres nyhedsbrev

Your search results

PROPERTY DESCRIPTION Test

BESKRIVELSE

I et af de bedste kvarterer på Østerbro (København Ø), afstås dette yderst centralt og godt placeret lejemål, der er beliggende tæt på Vibenshus Runddel, Lyngbyvej og Fælledparken. Lige overfor lejemålet på modsatte side af Jagtvejen, er Cityringen i drift med metrostationen ”Vibenshus Runddel”, der dagligt forsyner området med mange pendlere til de etableret virksomheder, beboere, fodboldfans og turister. Området hvor lejemålet er beliggende, er generelt kendetegnet ved et meget købestærkt publikum, der bor og benytter sig af de omkringliggende beværtninger.

Lejemålet hvorfra der i dag drives et veldrevet værtshus, har været drevet af samme lejer i over 35 år, så tiden er nu kommet til at bringe stafetten videre til en ny lejer. Værtshuset drives på Østerbro under det kendte navn ”Café Samsø”, der har været etableret siden 1913. Der udskænkes et stort udvalg indenfor danske og udenlandske specialøl på flasker, flere forskellige danske og udenlandske mærker på fadøl og en større unik samling indenfor whiskey fra hele verden samt øvrige drikkevarer.

Køkkenet byder på traditionelt dansk smørrebrød med kolde og lune retter, der serveres på enten platter, stykvis eller som det store kolde og lune tag selv-bord. Der serveres også traditionelle danske retter som eksempelvis biksemad, som ofte serveres i forbindelse med hjemmekampene når FCK eller det danske landshold spiller hjemme i Parken. Værtshuset har eller kan holde åbent alle ugens 7 dage kl. 11-01.

Address: jagtvej 177
Area:
State/County:
Zip: 2100
Country: Denmark
Property Id: 20561
Price: Ny pris 675.000 kr.
Property Size: 157 m2
Husleje: 16500
Depositum: 4 mdr.
Mulighed For Finansiering: Ja

Similar Listings

compare
Ny sag

Istedgade – København

595.000 kr.
103 m2
size
Kontakt nu
compare
Ny sag

Marielyst

895.000 kr.
341 m2
size
Kontakt nu
compare
Ny sag

Café – Kastrup

NEDSAT 345.000 kr.
70 m2
size
Kontakt nu
May 17, 2022

Compare