header
Søgning
Your search results

Om os

Mit navn er Daniel B. Hansen

Jeg har 25 års erfaring som kok og restauratør og har i dag et kæmpe netværk i branchen, et netværk jeg bruger hver dag når jeg får sælger og køber til at mødes.

Med landsdækkende partnerskaber og kontorer i både København, Aalborg, Aarhus og Odense, gør vi det muligt at sælge og købe i hele landet.

Vi har over 100 sager på landsplan, samt forretninger i skuffen for over 200 mio. Samtidig gør vi det muligt at få finansieret køb og sørge for at rådgive køber korrekt.

Restaurationssalg.dk er din personlige erhvervs- og restaurationsmægler.Vi sætter en ære i at være det professionelle bindeled mellem køber og sælger, hvor vi behandler alle sager med seriøsitet og omhu, for at sikre en tilfreds salgsproces for både sælger og køber.

Vi har specialer inden for salg og køb af restaurationer, hoteller, discoteker og cafe’er  hvor vi med vores mange års erfaring og store netværk, hjælper dig til hurtigt og nemt at finde de helt rigtige lokaler/forretning, eller komme af med de gamle.

Vi skaffer også gerne finansiering til dit projekt gennem vores samarbejdspartnere.

Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine ønsker og behov, så fortæller vi meget gerne mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

Compare