header
Advanced Search
Your search results

Om os

Bag Restaurationssalg.dk står Daniel B. Hansen – en ildsjæl med 25 års erfaring som kok og restauratør og som besidder et kæmpe netværk i branchen. Et netværk, der er helt afgørende for forretningen i dag, og som kommer dig til gode som kunde.

I og med at vi som restaurantmæglere allerede har et kæmpe netværk inden for branchen, kan vi også hurtigt hjælpe med at finde den rette køber til din restauration. Det samme gælder, hvis du er på jagt efter restaurationer til salg, til leje eller til forpagtning. Vores ledige restaurationer dækker på landsplan over 100 sager. Derudover har vi skuffesager for over 200 millioner.

Se restauranter til salg
Se restauranter til leje

Restaurationssalg.dk kan således betegnes som en restaurationsmægler, der både har køber og sælgers interesse, og hvor de bedste forudsætninger for en hurtig og effektiv handel er til stede.

Med landsdækkende partnerskaber og kontorer i både København, Aalborg, Aarhus og Odense, gør vi det muligt at sælge og købe restaurationer i hele landet.

Hvorfor vælge os som restaurantmægler?

  • Laveste binding i Danmark på kun 30 dage (normalt bindes kunder i 3-4mdr.)
  • Minimum ét salg i ugen i Storkøbenhavn – mest sælgende restaurantmægler på Sjælland
  • Gennemsnit på 2,1 fremvisninger for et salg – Danmarks mest effektive
  • Vi står allerede klar med en masse potentielle købere
  • Over 100 sager på landsplan og skuffesager for over 150 millioner
  • Kæmpe branchenetværk
  • Bred eksponering af din restauration – blandt andet på sociale medier
  • Mulighed for finansiering af køb
  • Vi bistår med korrekt rådgivning til både køber og sælger

Se nye sager som den første ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev:

Vi har specialer inden for salg og køb af restaurationer, hoteller, diskoteker og caféer. Her kan vi som restaurationsmægler – med vores mange års erfaring og store netværk – hjælpe dig til hurtigt og nemt at finde de helt rigtige lokaler/forretning eller komme af med de gamle.

Vi skaffer også gerne finansiering til dit projekt gennem vores samarbejdspartnere. Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine ønsker og behov, så fortæller vi meget gerne mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi vil gerne være din foretrukne restaurationsmægler i Danmark, og derfor arbejder vi også hårdt for at møde dine behov og ønsker.

Som restaurationsmægler er vi specialister i at skabe en hurtig, effektiv og god handel

Vi sætter en ære i at være det professionelle bindeled mellem køber og sælger, hvor vi behandler alle sager med seriøsitet og omhu for at sikre en tilfreds salgsproces for både sælger og køber.

Vores store køber- og sælgerkartotek som restaurantmægler og vores indgående brancheviden gør, at vi hurtigt kan matche dine ønsker og behov med den rigtige køber eller sælger. Er du på jagt efter nye lokaler, udvidelse af de eksisterende eller skal du af med de gamle? Som restaurantmægler hjælper vi i alle tilfælde, og du kan være sikker på at modtage professionel og korrekt rådgivning, således at vi sikrer en effektiv handel.

Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvad end du er sælger eller køber. Der er god chance for, at vi allerede har det, du leder efter!

Vi sidder klar på tlf: 31 17 44 11 eller på mail info@restaurationssalg.dk.

Hvad end du leder efter de perfekte lokaler til en restaurant, en café, et diskotek eller bar, et hotel eller noget helt andet, kan du være sikker på, at vi som restaurationsmægler stræber efter den hurtige, effektive og gode handel. Det kommer til udtryk i de services, vi tilbyder vores kunder. Bemærk for eksempel, at vi kun kører med 30 dages binding – det står i klar modsætning til mange andre steder, hvor 3-4 måneders binding er normalen.

Er du i tvivl om, hvorvidt en restaurantmægler er det rette valg?

En restaurationsmægler/restaurantmægler har speciale i alle virksomheder, der beskæftiger sig med bespisning på den ene eller anden måde. Det er altså ikke begrænset til restauranter, hvilket man måske kunne være tilbøjelig til at tro. Eksempler på virksomheder, vi som restaurationsmægler også administrerer, er: caféer, kroer, barer, diskoteker, hoteller, kaffebarer, sandwichbarer, kroer etc. Har du en drøm om at åbne din egen restauration, findes der flere muligheder for køb. For det første skal du vælge, om du vil overtage en eksisterende restauration og videreføre konceptet, eller om du vil starte noget helt fra ny. Der kan være fordele ved begge metoder. Derudover skal du overveje, om du vil leje, købe eller forpagte.

Det er ikke mærkeligt, hvis det virker som en stor mundfuld at prikke hul på restaurationseventyret. Og netop af den grund kan det være en god idé af benytte sig af en restaurationsmægler. Vi bistår med korrekt rådgivning, hvor vi altid forsøger at finde den bedste løsning for dig. Grundet vores indgående viden om branchen og mangeårige erfaring, har vi kompetencerne til at hjælpe dig godt på vej med dit eventyr.

Ovenstående gælder også, hvis du skal af med dine lokaler. Selvom det umiddelbart kan virke som en billigere løsning at sælge privat, er dette ikke nødvendigvis tilfældet. Som restaurationsmægler trækker vi på vores netværk til hurtigt at finde den rigtige køber, hvorfor det i sidste ende kan koste dig mindre.

Compare