click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Advanced Search
Your search results

Restaurationer til leje

Leder du efter en restaurant til leje, hvor dit koncept vil passe perfekt ind? Udforsk vores udvalg her på siden, hvor du vil finde de restaurationer, vi har til leje/bortforpagtning. Finder du ikke den helt rette forretning, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har altid skuffesager, og sager der først lige er på vej ind.

compare
Ny sag

Udsigtsforretning syd for Kolding

15.000 kr. pr. mdr.
280 m2
size
Kontakt nu
March 7, 2022
compare
Forpagtning

Produktionskøkken – Hvidovre

19.500 kr. pr. mdr.
120 m2
size
Kontakt nu
January 8, 2022
compare
Ny sag

Lager og kontor – Århus v/motorvejen

5.000 kr.
90 m2
size
Kontakt nu
November 16, 2020
compare
Ny sag

Sushi Take Away Århus

500.000 kr.
130 m2
size
Kontakt nu
May 19, 2020

Baren Odense

32.000 kr. pr. mdr.
March 24, 2020
compare
Ny pris

Hoed Kro

250 m2
size
Kontakt nu
May 27, 2014

Eje eller leje en restaurant?

En af de centrale spørgsmål, du skal forholde dig til som kommende bestyrer, er, om restauranten skal være ejet eller lejet. Det er afgørende for, hvilke regler og love du er omfattet af, samt hvordan økonomien tager sig ud. Du kan se den månedlige leje på alle sager her på siden.

Vil du eje? Se alle restauranter til salg her

Der er også en væsentlig forskel på, om du vælger leje eller forpagtning. Forpagtning betyder, at du overtager driften i en eksisterende restauration. Ofte vil der – udover lokaler – også følge ting som inventar, varelager og personale med. Dette vil dog være specificeret i den konkrete købsaftale. En lejeaftale derimod indbefatter blot leje af lokaler. Det er forskelligt, hvilke regler du er beskyttet af, afhængig af om der er tale om leje eller forpagtning.

I tvivl om noget? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvad henholdsvis leje eller forpagtning betyder, og hvad det betyder for dig.

Hvorfor finde drømmelokalerne gennem Restaurationssalg.dk?

Restaurationssalg.dk er en platform, som både har køber og sælgers interesse. Vi fungerer som bindeleddet mellem de to parter, og i vores netværk har vi både købere og sælgere repræsenteret. Og det store netværk er da også en af vores helt store styrker. Vi bruger netop netværket til at finde enten den rette køber eller de helt rette lokaler til køber. Vores sager dækker over både restauranter, caféer, hoteller, kroer, diskoteker, barer osv.

Såfremt du er på udkig efter en restaurant til leje, har du formegentlig også gjort dig nogle klare tanker om, hvordan lokalerne skal se ud. Du kan med fordel starte her på siden og få inspiration. Men bliv ikke fortvivlet, hvis du ikke finder drømmelokalerne med det samme.

Du kan vælge at skrive dig op til vores nyhedsbrev og blive informeret, så snart vi har nye sager. Du kan også kontakte os og beskrive dine ønsker, således at vi kan gå på jagt efter de helt rette lokaler.

Compare